okt 03

2001. JÚLIUS 3.

Látomásban, egy felhőben az Isten egyik szentje jött közénk, aki kezében egy keresztet és egy rózsát tartott. Közelebb jött, s így szólt:

„Isten kicsiny gyermekei, azért jöttem, hogy felajánljam nektek, annak az ajándékát, Aki szeret titeket. Ez a drága szirom, a Tökéletes Tisztaság Rózsájáról, a szeretet szirma. Én a ti testvéretek, Szent János apostol vagyok, s nagy örömmel és szeretettel jöttem hozzátok. Boldog vagyok, hogy megláthatom, ahogyan Mesterem nektek ajánlja a Tökéletes Tisztaság Rózsáját. Nagyon sok szent vágyakozott rá, hogy lássa a szeretetnek ezt a korszakát, amelyben ez a szerencsés nemzedék él, akik előtt a Fiú megnyitotta isteni Irgalmának óceánját. Áldottak mindazok, akik megkapják a kegyelmet, hogy összegyűjtsék azokat a rózsaszirmokat, amelyeket szétszórtak a világban, ők lesznek a Dicsőséges Birodalom szent nemzete.

Isten kicsiny gyermekei, felajánlom nektek a Tökéletes Tisztaság szeretetének szirmát. Nézzetek körül a világban, s lássátok meg, hová szórták szét ezt a szent szirmot. A világ nem értékeli ezt, mert nem ismeri. Ezen a drága ajándékon keresztül gyógyul majd meg a világ. Ezen keresztül a világ megmenekül majd. Ne hagyjátok ezt figyelmen kívül. Bizony mondom nektek, ne hunyjatok szemet felette. Ez számotokra szent ajándék. Ez a Tökéletes Tisztaság Rózsája. Ez a szeretet szirma.

A ti hivatásotok az, hogy szeressetek. Szeressétek Isteneteket, Uratokat, teljes szívetekből. A szeretet az, amit ajánljatok fel Neki mint élő áldozatot. Az áldozat, amit Neki ajánlotok, az az, hogy engedelmeskedtek szent parancsainak. Isteni parancsa az, hogy szeressetek. Arra kérlek titeket, hogy a legjobbat keressétek, amit felajánlhattok annak, Akinek szerelmei vagytok. Ha Szerelmetek inni kér, enyhítsétek szomját. Hallottam a Haláltusát vívó Mesteretek kérleléseit, hogy adjatok inni neki. Mit tesztek hát, hogy enyhítsétek szomját? Egy másik alkalommal azt hallottam, hogy arra kér titeket, hogy lemeztelenítettségében takarjátok be Őt, hogy álljatok ki mellette a gonosszal szemben, ami a világban és az egyházban van, és hogy ajánljátok fel neki szíveteket. Ha igazán szeretitek Őt, válaszoljatok nagyobb szeretettel ezen kéréseire.

Ez a szeretet virágszirma. Vegyétek el. Isten kicsiny gyermekei, arra kaptatok meghívást, hogy szeressetek. Úgy szeressétek felebarátjaitokat, mint önmagatokat. Tegyétek velük azt, amit szeretnétek, hogy veletek tegyenek. Arra kérlek titeket, hogy felebarátotokról több jót tételezzetek fel, mint amit magatokról gondoltok, Mesteretek gondol majd rátok, ahogyan a kereszten is gondolt rátok. Ez a bűnnel teli világ, had lássa szereteteteket, mint a világ világosságát. Azok számára, akik a romlottság tengerében úszkálnak, legyen a ti szeretetetek egy meghívás az üdvösségre. Szeressetek minden embert. Szeressétek és imádkozzatok azokért, akik gyűlölnek titeket. Ez a szeretet drága szirma, amit nektek ajánlok.

Isten kicsiny gyermekei, szeressétek a körülöttetek lévő természetet, fákat, madarakat, állatokat, halakat, de még a hangyákat és termeszeket is. Egyik állat sem gyűlöl titeket, még azok sem, akiket mérgezőeknek tartotok. Emlékezzetek arra, hogy a szeretet nem vár ellenszolgáltatást. Szeretetetekért cserébe soha ne várjatok jutalmat vagy viszont-szeretetet az élőktől s élőlényektől.

A Tökéletes Tisztaság szeretetének szirmán keresztül, az egész világ tudni fog a Dicsőséges Uralom meghirdetéséről. A Tökéletes Tisztaság Rózsájának illata áradjon belőletek a világ végéig. Áldjon meg titeket a jóságos Isten, aki felajánlotta nektek ezt a szent szirmot. Most távozom tőletek.”

Hirtelen a látomás eltűnt, s megjelent a Haláltusát vívó Jézus Krisztus Arca, s így szólt:

„Gyermekeim, ismét hallottatok egy tanítást Jánostól. Gyűjtsétek össze a szeretet szirmait magatoknak, s növekedni fogtok a tökéletesség felé. Boldoggá tesztek majd, ha válaszoltok erre a meghívásra. Megáldalak titeket az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében. Ámen”

Szólj hozzá!


XHTML: Az alábbi tag-ek használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.

Afrikai látnokokat követvén