okt 01

DÁTUM: 1999. november 1.

IDŐ: 15:00

HELYSZÍN: KÁRMEL HEGY, OLO

Imáim alatt, látomásban, láttam a Haláltusát vívó Jézus Krisztus Arcát, könnyektől és vértől áztatva. A mi Urunk, közelebb jött hozzám, és így szólt:

„Barnabás, miért nem ismered fel az idők jeleit? Az ima és a böjt nem elég ahhoz, hogy az Én Szívem kínszenvedése enyhüljön. Azt akarom, hogy vigasztalj meg Engem. Azt akarom, hogy hordozd a megváltás nehéz keresztjét Velem. Én vagyok a Haláltusát vívó Jézus Krisztus, aki szeret téged. Fiam, töltsd az év hátralevő részét csendességben, böjtben és imában. Imádkozz sokat a bűnök engeszteléséül. Tisztítsd meg az életedet, hogy kinyilatkoztassam neked, mit kell tenned. Számos dolog van, melyet kérek majd tőled, de addig nem teszem meg, míg meg nem tisztítod életedet csendességgel, böjttel, imával és jócselekedetekkel. Ha megtisztítod életedet, megengedem neked, hogy kérdéseket tegyél fel az elkövetkező időkről.”

Így szóltam: „Uram irgalmazz nekem, hajlandó vagyok bármit megtenni, amit kérsz tőlem.”

Az Úr így válaszolt: „Barnabás, a világ bűnei egyre csak növekszenek, így az Én kínszenvedésem is egyre növekszik. Én vagyok a Haláltusát vívó Jézus Krisztus. Megáldalak téged!”

Szólj hozzá!


XHTML: Az alábbi tag-ek használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.

Afrikai látnokokat követvén