máj 06

2001. JÚLIUS 6.

Látomásban, egy kis szentet láttam, kezében rózsával egy felhőben felénk közelíteni. Amikor közelünkbe ért, így szólt:

„Boldog vagyok, hogy eljöhettem hozzátok, barátaim. A Mennyország békéje legyen veletek. Jézus, aki szeret titeket, küldött engem, hogy felajánljam nektek a szent türelem kis szirmát. Remélem, mindnyájan elfogadjátok tőlem. Ez a szirom a Tökéletes Tisztaság Rózsájáról származik. Mindazok, akik elfogadják ezt, elfogadják az életet. Azok pedig, akik visszautasítják, sokat veszítenek. Imádkozom értetek, hogy felismerjétek, s elfogadjátok ezt a drága ajándékot. Imádkozom értetek, hogy kicsik legyetek. Az én jóságos Jézusom, aki engem küldött hallgassa meg kérésemet, Ámen.

Én vagyok a ti leányotok, Gertrúd. Fogadjátok tőlem el a türelem szent szirmát. Ezt a szent szirmot azért kapjátok, hogy ez tökéletesítsen titeket. Akik kihagyják a saját Tökéletes Tisztaság Rózsájukból e szirmot, tökéletlenné teszik azt. Barátaim, nehéz leszakítani ezt a rózsát, mert a tövisek erdejében nő. Azok, akik leszakítják, szenvedni fognak a tövisek okozta fájdalomtól. Megértitek majd, hogy az erdőbe vezető út is milyen érdes és bozontos, ahol ez a rózsa terem. Még megtalálni is nagyon nehéz ezt a rózsát. De azoknak, akik sokat szenvednek, s végül megtalálják azt, már nem lesz nehéz elérni a tökéletességet. Az ő rózsájuk soha nem veszíti el fényét. Most hát felajánlom nektek ezt, és imádkozom, hogy haladjatok a tövisek erdeje felé, ahol összegyűjthetitek őket. Bizony mondom nektek, igyekezzetek belépni oda, felkutatni, megkeresni, s összegyűjteni. Soha nem fogjátok megbánni szenvedéseiteket.

Barátaim, amikor beléptek a megpróbáltatások erdejébe, igyekezzetek összegyűjteni a szent türelem drága szirmait. Bizony mondom nektek, ne akarjátok kényszeresen megszüntetni életetek ezen állapotát. Szedjétek fel a türelem szirmát. Mikor az alkalmas idő elérkezik, Aki szeret titeket segíteni fog rajtatok. Várjatok türelemmel, hogy a megpróbáltatásaitok hullámai tovatűnjenek, s akkor a nyugodt víz elérkezik számotokra. Abban a pillanatban élvezni fogjátok ennek a szent sziromnak az édes illatát.

Amikor beléptek a csalódás és kiábrándultság erdejébe, kérlek titeket, dolgozzatok keményen, hogy felszedhessétek ezt a drága szirmot. Még akkor is, ha az jó mélyen elrejtve van a tövisek között. Kérlek titeket, igyekezzetek ekkor is összegyűjteni ezt a drága szirmot. Ne panaszkodjatok csalódásaitok, kiábrándultságaitok miatt, hisz azért engedi meg az Isten ezeket, hogy a javatokra válhassanak. tanuljátok meg Istent dicsőíteni még a csalódások idején is.

Barátaim, amikor pedig beléptek a nehézségek erdejébe, ne csüggedjetek. Igyekezzetek, s kezeitek hamarosan meglelik a türelem szirmát. Mikor ez megtörténik, ne vesztegessétek az időt, hanem cselekedjetek azonnal. Barátaim, emlékezzetek rá, hogy a nehézségeken keresztül tisztultok meg. Az aranyat kohókban tisztítják, s ugyanígy az emberi természet is megtisztul a megaláztatás és nehézség kohójában, a türelem erejével. Minél tovább tisztítják az aranyat a kohókban, annál inkább fényesebbé válik. S ugyanígy, minél tovább van a türelmetek a megaláztatás és nehézség kohójában, annál ragyogóbb lesz számotokra a türelem szirma. S minél ragyogóbb lesz a szirom, annál ragyogóbb lesz, a Tökéletes Tisztaság Rózsája.

Barátaim, örvendjetek, bármelyik erdőben is találjátok magatokat, hisz azok a kegyelem erdői. Dolgozzatok keményen, s gyűjtsétek össze a szirmokat.

Jézus, aki engem küldött, az Ő Drága Vérén keresztül, adja meg nektek a kegyelmet, hogy hozzájuthassatok ehhez a szent sziromhoz. Kérem, hogy áldjon meg titeket. Most távozom tőletek.”

Hirtelen a látomás eltűnt, s megjelent a Haláltusát vívó Jézus Krisztus, s nyugodtan így szólt:

„Gyermekeim, tanuljatok, s legyetek bölcsek. Akik meg akarják menteni életüket, elveszítik azt, de akik lemondanak életükről a Mennyország számára, biztosan megtartják azt. Bizony mondom nektek, gyűjtsétek össze ezt a szirmot, bármi áron. Az eljövendő napok, oly borzasztóak lesznek, hogy aki híján van e sziromnak, nem fogja túlélni. Bizony mondom nektek, azok számára nehéz lesz megbirkózni a Vadállat, és az Antikrisztus napjaival. Csak azok, akik kitartanak a végsőkig fognak megmenekülni. Tanuljatok, s legyetek bölcsek, s gyűjtsétek össze ezt a drága szirmot.

Megáldalak titeket, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében, Ámen.”

Szólj hozzá!


XHTML: Az alábbi tag-ek használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.

Afrikai látnokokat követvén