jún 29

DÁTUM: 1999. október 29.

IDŐ: 00:00

HELYSZÍN: ENGESZTELŐ OLTÁROM, OLO

Látomásban láttam a kereszten függve a Haláltusát vívó Jézus Krisztust, a keresztre feszítés gyötrelmétől és kínjaitól, fájdalmaitól és bánatától szenvedett, s Szent testének Sebeiből vér áradt. Valakit keresett, hogy megvigasztalja Őt. Egy kis idő elteltével egy felhő ereszkedett le és befedte az egész helyet. Jézus Krisztus Szent Arca megjelent, és így szólt:

„Barnabás, kelj fel és láss! A napok meg vannak számlálva. A gonosz már teret nyert magának. Nézd, ahogyan az emberek rabszolgaként árulják önmagukat a sátánnak. Legyél biztos tudatában annak, hogy az idő, amelyben élsz, az Antikrisztus uralmának ideje. Boldogok lesznek mindazok, akik kitartanak a végsőkig, megmenekülnek majd.

Barnabás, tisztítsd meg magad böjttel és imával, csenddel és életemről szóló elmélkedéssel. Bizalmasan meglátogatlak majd, hogy felfedjem előtted a Sátán tervét, s hogy figyelmeztesselek téged, s enyéimet, hogyan éljetek, hogy úrrá legyetek a gonoszság napjain.

Emlékezz hozzád intézett szavaimra, légy mindig alázatos és engedelmes. Én vagyok a Haláltusát vívó Jézus Krisztus.”

A látomás hirtelen véget ért.

Szólj hozzá!


XHTML: Az alábbi tag-ek használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.

Afrikai látnokokat követvén