jún 25

DÁTUM: 1999. július 25.

IDŐ: 22:00

HELYSZÍN: NOVÉNA KÖZPONT, OLO

Látomásban, láttam a mi Asszonyunkat, kezében a töviskoronát tartotta. Egy felhőből ereszkedett le, számos kerub kíséretében. Amint néztem őt, közelebb jött hozzánk, és így szólt:

„Gyermekeim, békesség legyen veletek. Jézus Krisztus Legdrágább Vérének harmata hulljon rátok! Gyermekeim, legyetek boldogok, hogy köszönthettek engem. Én vagyok a Haláltusát vívó Jézus Krisztus anyja. Azért jöttem, hogy tanítsalak titeket arról az időszakról melybe most beléptek, s figyelmeztesselek titeket, hogyan tudtok majd megbirkózni vele.

Gyermekeim, jöjjetek közelebb hozzám. Jöjjetek Szeplőtelen Szívem menedékébe. Ajánljátok fel velem az Örök Atyának, Fiamnak, Jézusnak Legdrágább Vérét. Maradjatok velem a Kálvária hegyén, Fiam keresztjének lábánál, és vigasztaljátok meg Őt. Gyermekeim, ha ezt megteszitek, védelem alatt fogtok állni.

Ne engedjétek, hogy szívetekben zavar keljen, amikor csalódástól szenvedtek, miközben már meghívást kaptatok az imádsággal teli életszentségre. Jézus megnyitotta a kapukat, és senkinek nincs hatalma bezárni azokat. Még akkor se veszítsétek el bátorságotokat, ha azok, akiktől elvárjátok, hogy jóváhagyják ezt a meghívást, megtagadják tőletek. Fiam mellett állok, hogy segítsek Neki, hogy megismertessem Akaratát minden emberrel.

Gyermekeim, bizony mondom nektek, az ilyenek nem fogják megérteni ezt a meghívást, mert a menny nem engedte meg számukra, hogy belépjenek ebbe az elzárt Kertbe. Az üzenet ismeretlen hír lesz számukra. Csak a külső részét látják majd, s onnan tekintenek majd rá. De azok, akik számára a kapu nyitva áll, és belépnek rajta, meglátják majd az isteni igazságot. Ehetnek majd a kertben nőtt Élet Fájáról, és egészségben lesz részük.

Gyermekeim, minden csalódás, amit elszenvedtek a Haláltusát vívó Jézusért, hozzájárul ennek az ájtatosságnak a terjedéséhez. Jézus rendkívül megvigasztalódik, mikor ti megaláztatást szenvedtek. A megaláztatások tüzében megtisztultok.

Maradjatok közel hozzám. Én vagyok a Haláltusát vívó Jézus Krisztus anyja. A menny hamarosan befejezi a nyilvános üzenetek adását, amely ahhoz szükséges, hogy növekedjék ez az ájtatosság. Nincs rá szükségetek, hogy mennyei üzeneteket várjatok, addig, amíg az idők teljessége el nem érkezik.

Gyermekeim, ne aggódjatok az idők teljességének korszaka miatt. Csak a Fiú ismeri az órát. Minél hamarabb válaszoltok szeretettel erre a meghívásra, és terjesztitek azt, annál inkább megrövidül a korszak, mely az idők teljességéig hátra van. Őrizzétek az összes üzenetet, szerkesszétek meg őket, és terjesszétek. Bármikor, ha lelki szárazságot éreztek, tekintsetek erre a koronára, és nyerjetek vigaszt. (megmutatta a töviskoronát)

Megáldalak titeket az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében. Maradjatok meg a mennyország békéjében.” Hirtelen, a látomás eltűnt.

Szólj hozzá!


XHTML: Az alábbi tag-ek használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.

Afrikai látnokokat követvén