jún 30

DÁTUM: 1999. július 30.

IDŐ: 12:00

HELYSZÍN: NOVÉNA KÖZPONT, OLO

Látomásban egy kelyhet láttam, tetején a Szeretet két Szent Szívével. Felülről isteni sugarak áradtak, s miközben én ezt a képet néztem a kehely felett megjelent egy felhő, s benne a Haláltusát vívó Jézus Krisztus Arca, így törte meg a csendet:

„Gyermekeim, békesség legyen veletek. Örvendjen mindazon szív, mely arra vár, hogy lepecsételjem. Felépítem mindazok szívében szeretetem Tabernákulumát, akik megnyitják szívüket Előttem, s szeretnek Engem, és megvigasztalnak haláltusám szenvedése alatt.

Gyermekeim, tudatni akarom veletek, hogy, mindazoknak, kiknek szívében már felépítettem szeretetem Tabernákulumát, s mindazoknak is, akik Pecsétemre várnak a Pecsét Szent Angyala helyezi szívükbe ezt a rendkívüli kegyelmet, mely az Isteni Irgalom mérhetetlen nagy műve.

Gyermekeim, kik maradnak majd hűségesek, azok közül, akik megkapták a Pecsétet? Ki marad meg Énbennem és Én őbenne addig, míg Dicsőségem Uralma el nem érkezik? Bizony mondom nektek, ugyanolyan nehézségeket és megpróbáltatásokat tapasztaltok majd meg, mint amelyen az izraeliták keresztülmentek a sivatagban. Őket állatok vérével pecsételte meg az Úr átvonulásának éjjelén, s a pusztába vonultak, ahol megtisztultak. Gyermekeim, tudjátok, hogy csak két ember érte el az Ígéret Földjét? A többiek meghaltak a pusztai vándorlásban, mert nem engedelmeskedtek a nekik adott törvényeknek. Közületek is csak kevesen fognak belépni az Ígéret Földjére, amely felé most tartotok. Ezért is figyelmeztetlek titeket most, hogy mindig újítsátok meg a Pecsétet, hogy megmaradhassatok Bennem és Én bennetek; s akkor győzni fogtok.

Legyetek bölcsek, és kövessétek a keskeny utat. Vigyétek keresztjeiteket és kövessetek Engem. Emlékezzetek mindig arra, hogy Én vagyok a Haláltusát vívó Jézus Krisztus. Mindazok, akik Velem szenvednek, akik vigasztalnak Engem, és akik Atyám haragját folytonosan csillapítják azáltal, hogy imádják Drága Vérem, uralkodni fognak Velem, Dicsőséges Uralmam idején.

Gyermekeim, tegyétek Atyámat boldoggá, azáltal, hogy válaszoltok hívásomra. Örvendezik a menny, mikor látja Izrael gyermekeinek sokaságát, akik megkapták a Pecsétet. Édesanyám fájdalmas és bánatos Szíve is megvigasztalódik. Szeretetetek cselekedete tetszésemre van. Fogadjátok áldásomat. Sebeim és Legdrágább Vérem lesznek a ti vigaszaitok az eljövendő elhagyatottság órájában. Édesanyám Szeplőtelen Szíve védelmezni fog titeket. Maradjatok hűségesek pecsétjeitekhez.”

Hirtelen a látomás eltűnt.

Szólj hozzá!


XHTML: Az alábbi tag-ek használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.

Afrikai látnokokat követvén