dec 25

Úrnapja

Kategória: Barnabas      Címkék: Nincs hozzászólás »

2000. június 25.
Az irgalmasság órájában, látomásban, láttam a mi Urunk, Jézus Krisztus a kereszten függve, borzalmas kínokat élt át. Fájdalmában és szomorúságában könnyeket hullajtott. Szent Testének minden része sebekkel és vérrel fedett volt. Mellkasa szétnyílt és megjelent Szentséges Szíve, isteni fénysugarat árasztva rám. Miközben őt figyeltem, egy felhő ereszkedett le, s befedte az egész helyet. A felhőben egy kezet láttam, ami egy kelyhet tartott. Egy hang így szólt hozzám: „Idd ezt meg, ez a te Megváltódnak, Jézus Krisztusnak, a Feláldozott Báránynak a Vére.”

Hirtelen megláttam a Haláltusát vívó Jézus Krisztus Dicsőséges Arcát, így szólt hozzám:

„Fiam, gyermekeim, szeretettel üdvözöllek titeket Egyházam szent ünnepén, mikor Szent Testemet és Drága Véremet ünneplitek. Láttam gyermekeim sokaságát, ahogyan világszerte összegyűlve imádják szent jelenlétem az Oltáriszentségben. Nagyra becsülöm felém tanúsított imádásotokat, ezzel megvigasztaltok Engem. Ó mennyire vágyom rá, hogy minden emberrel megismertessétek azokat az imákat, amelyeket nektek tanítottam, s ők azokkal imádjanak Engem. Ismét kérem tőletek, ismertessétek meg akaratomat az egész emberiséggel.

Barnabás, azon a napon, mikor az Egyház üldözni fog téged, s nyilával átdöfi szíved, magadra hagylak ugyan, de nem hagylak cserben. Sokan, akik most hisznek, megtagadják majd az igazságot, s téged is vádolni fognak. Csak azok tartanak majd ki, akik bővelkednek szeretetemben. Ők is nagyon fognak szenvedni, de számukra a vigasztalás hamarabb érkezik majd, mint másoknak. Azt akarom, hogy erősebben imádkozz. Csak az imák rövidítik meg a megpróbáltatások napjait.

Meghívlak titeket, hogy addig imádkozzatok, amíg elég nem lesz. Fiam, azt kérem apostolaimtól, hogy tanulmányozzák az Egyház tanításait. Az segítségükre lesz a tisztánlátásban. Ha tanításaim igaznak bizonyulnak, kövessétek azt. Tanításaim és figyelmeztetéseim nem ellenkeznek az Egyház tanításával. Az Egyház az én Testem, hogyan is küzdhetnék magammal? Akik az igazság útján járnak, azoknak nincs mitől félniük, s életük lesz az örökéletben.

Én vagyok a Haláltusát vívó Jézus Krisztus. Szeretlek benneteket. Megáldalak titeket.”

A látomás hirtelen eltűnt.

Szólj hozzá!


XHTML: Az alábbi tag-ek használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.

Afrikai látnokokat követvén