jan 07

A harmadik napon újból hallotta Krisztust: „Barnabás, miért nem válaszolsz az én hívásomra? Könyörülj rajtam. Én vagyok a Haláltusát vívó Jézus Krisztus, akit érted és a világért, a ti bűneitek miatt keresztre feszítenek minden másodpercben és a nap minden percében. Az Én Drága Vérem imádására hívlak téged. Mert a Drága Vérem által akarom megújítani a Földet.  A Földön Atyám akaratának érvényre kell jutnia. Így pillantják meg majd szemeid az igaz békét a Földön.1995. július 07-én Barnabás igent mondott, erre a meghívásra. 1996. 07. 05-én, pontosan egy évvel az első jelenés után Barnabás által a világ egy ajándékot kapott Jézustól, a Legdrágább Vér rózsafüzérét. A szintén egyházilag jóváhagyott rózsafüzérhez a következő ígéretek fűződnek:

1.Ígérem, hogy minden embert megmentek a sátáni kísértésektől, aki odaadóan imádkozza e rózsafüzért.

2.Megóvom az 5 érzékszervét a kísértésektől, támadásoktól.

3.Megóvom a hirtelen haláltól.

4.24 órával halála előtt megmutatom 5 szent sebemet, hogy ezáltal mély bűnbánatot érezzen bűnei fölött, és teljes tudatában legyen azoknak.

5.Sok csodát fogok ez által a rózsafüzér által tenni.

6.Ezen ima által lerombolom a titkos társaságokat és irgalmamból adódóan megmentem a lelküket.

7.Sok lelket szabadítok ki a tisztítótűzből.

Szólj hozzá!


XHTML: Az alábbi tag-ek használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.

Afrikai látnokokat követvén