jan 07

2001. JÚLIUS 7.

Látomásban láttam egy szentet, egy felhőben felénk érkezni, kezében egy rózsával és a Drága Vér rózsafüzérével. Hozzánk érve így szólt:

„Barátaim, hogy vagytok ezekben a napokban? Jézus nagyon szeret titeket. Felkészít titeket minden mennyei áldással és kegyelemmel. Legyetek bölcsek, és gyűjtsétek össze ezeket a kegyelmeket, mert az eljövendő napok végső harca hatalmas és rémisztő lesz. Én vagyok a ti leányotok, Cecília. Azért jöttem, hogy felajánljam nektek a szent engedelmesség drága szirmát. Ez egy drága ajándék Jézustól. Ez a szirom a Tökéletes Tisztaság Rózsájáról származik. Ez az a szirom, amely szent tömjénfüst illatát árasztja, ami elől menekülnek a démonok. A gonosz lelkeknek nincs hatalmuk azokon, akik összeszedték ezt a szent szirmot, a szent engedelmesség szirmát.

Ez a szent szirom tartja össze az Anyaszentegyházat illatának édességével. Ez az a szirom, melyet Péter apostol és testvérei összegyűjtöttek, hogy felépítsék a korai Egyházat. Ez a szirom erősítette meg őket a vértanúságra. Gyűjtsétek hát össze, ez a bátorság, a hit és az eltökéltség szirma.

Isten kicsiny gyermekei, arra vagytok meghívva, hogy engedelmeskedjetek Isten parancsainak, még akkor is, ha az távol áll óhajotoktól. Ne mindig a ti saját terveteket kövessétek, hallgassatok az isteni útmutatásra, és az Isten parancsára.

Mindenekelőtt engedelmeskedjetek az Úrnak, a ti Isteneteknek. Engedelmeskedjetek a Szentírás szavának. A törvény a szívetekbe van írva Jézus Krisztus Drága Vérével. Ha szeretitek őt, összegyűjtitek a szent engedelmesség szirmát. Akik ezt megteszik, azokra a Szentlélek teljessége száll le. S a Lélek majd betölti őket az erővel, hogy szolgálhassák az Urat. A világosság Lelke tölti be őket hittel, s úrrá lesznek a gonoszság napjain. Az ő Rózsájuk a végső napon úgy fog ragyogni, mint a Hajnalcsillag.

Barátaim, ez az a szirom, amit megengedtek, hogy nektek ajánljak. Legyetek bölcsek, s gyűjtsétek be! Áldjon meg titeket Jézus, aki engem küldött.”

A látomás hirtelen eltűnt, s megjelent a Haláltusát vívó Jézus Krisztus, s így szólt:

„A szent engedelmesség szirmát megkaptátok. Engedelmeskedjetek hát, s nem fogtok veszíteni. Azok, akik a szent engedelmesség útját követik, soha nem fognak sötétben járni. Megáldalak titeket az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében, Ámen.”

Szólj hozzá!


XHTML: Az alábbi tag-ek használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.

Afrikai látnokokat követvén